Total Showservice

 • Bemutatkozás

  Cégünk 2009-ben alakult abból a célból hogy optimális segítséget nyújtson a rendezvénytechnikai szolgáltatóknak, klubboknak és szórakozóhelyeknek az egyre inkább növekvõ mennyiségû technikai eszközeik javításában és idõszakos karbantartásában. Ezeknek a mûszaki berendezéskenek a hibátlan mûködése elengedhetetlen egy sikeres rendezvényhez, koncerthez, fesztiválhoz, klub partihoz.

  Mi abban vállaluk elkötelezett szerepet a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, hogy minden szolgáltatónak és felhasználónak , aki ilyen berendezéseket üzemeltet, elérhetõ, gyors és szakszerû javítási és karbantartási megoldásokat nyújtsunk. Szakembereink több, mint 15 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek rendezvénytechnika-telepítés, hangtechnika, digitális technika, digitális világítástechnika és finommechanika területeken.

  Fiatal, abíciózus és felkészült csapattal, gyári technológiák és alkatrészek felhasználásával, korszerû mûszerezettséggel, folyamatosan fejlesztett mûhellyel, technikai konzultációk révén frissített mûszaki tudással cégünk a precíz és minõségi munkák garanciája. Komplex szolgáltatásainkkal és a piac igényinek figyelésével értük el, hogy ma már a hazai technikai szolgáltatók, importõrök, klubok, rendezvényközpontok, színházak, televízió stúdiók, zenészek, lemezlovasok mellett a külföldi piacon is teret tudunk nyerni komoly felkérésekkel és referenciákkal.

 • Képek
 • Speciális ajánlat

  Javítást és idõszakos (üzemórás és ciklikus) karbantartást vállalunk, továbbá gyári alkatrészeket is értékesítünk eszközökhöz.

 • Érdeklődés
  Ha egy weboldal tartalmára hivatkozik, adja meg annak címét (http:// vagy https:// kezdettel).
 • Térkép

  Nem található bejegyzés

  Sajnos nem található ilyen bejegyzés.
  Módosítsa a keresést és próbálja újra.

  Google Térkép nincs betöltve

  Elnézést, nem lehet beolvasni a Google Térkép API-t.